pic's XXVI / musikcafé

 

NP - del två



tror jag precis slog rekord i att nysa flest gånger på en mycket kort tid. och jag förstår inte riktigt hur näsan fortfarande kan vara full med snor, var kommer allt ifrån, egentligen? hm...

känner att jag lyckas träffa rätt att vara genomförkyld på de nationella proven.
vi får väl se hur det går att hålla tal imorgon med rinnande näsa ;)

nu säger jag godnatt gott folk!

love is hard.


change.

jag har bestämt mig för att en förändring i mitt liv måste ske.
det här fungerar inte längre.
jag måste försöka se positiva saker i livet istället för negativa,
annars kommer det inte att fungera länge till.

jag har bestämt mig för att:
  • Jag ska göra mina läxor och skolarbeten i tid, så att jag får tid över till annat när det är klart.
  • Jag ska (försöka) plugga körkortsteori, så att jag kan ta det där körkortet någon gång.
  • Jag ska sluta svära, det bestämde jag mig för igår, och har alltså redan satt igång med det målet.
  • Jag ska försöka hinna med att vara kreativ och ta bilder, för det är något jag verkligen behöver göra, för att äntligen kunna uppskatta något.
  • Jag ska försöka vara en roligare människa och inte vara så tråkig i skolan.
  • Jag ska satsa på bra avgångsbetyg.


Så, det här är mitt mål, det kan bli ett nyårslöfte, men ska försöka ta itu med allt så fort jag kan. Till exempel nu, när jag faktiskt egentligen ska plugga, och jag tänker sätta igång med det på en gång för att inte hamna efter.


Ha det bäst! :)

pic's XXV / Fotolektion

modell: Anna Rodas

life

i close my eyes for a minute to forget everything,
and when i open my eyes again, nothing's changed.
can you please just stop!?





NP

jag blickar tillbaka i minnet från när jag gick i sexan och var skitnervös inför mitt första nationella prov. "varför måste det heta 'nationella provet' det låter så hemskt!" tänkte jag då... jag håller med mig själv än idag, bara namnet ger mig obehagliga tankar.


jag har som sagt nationella prov i svenska b imorgon, och jag kunde inte må värre. jag har varit hemma i fyra timmar och spenderat dem alla i sängen framför tvn, två timmar sovandes. Jag börjar nu känna paniken komma krypandes när jag bara vi gå och borsta tänderna och krypa ner under täcket och glömma den här dagen, men inser att jag inte kan för jag har inte förberett mig ett piss inför nationella imorgon....

hatahatahata.

Nu kör vi!

jag, hanna, anna och en miljon andra fjortisar! :D

hejhej!

166 bilder, en och en halv timmes arbete och stor skoltrötthet resulterar:


pic's XXIV / Farsdag / Josses flytta-in-fika

 

hanna.


that beautiful thing above us is called heaven.


testar lite.


i väntan..

sitter och väntar på att EMA (European Music Award?) ska börja på MTV, de har någon röda-mattan-sak nu, med en massa kändisar, men mattan är inte röd, utan knallrosa...vilket jag inte riktigt förstår...

HAHA...nu är Bruno Mars där, med sitt band, de har på sig knallrosa kostymer och publiken sjunger "Grenade", okej det är lite coolt ;) den låten är även nominerad som "Best Song", vilket är ganska coolt :)

hejdå.


oh I bloody miss all of that.


najs.

så...två av mina kompisar har nu i oktober fått vara med på blogg.se's första sida. det är så sjukt coolt! :D
och de är så värda det! :D
(klicka på bilderna för att komma till bloggarna :))

mondays.



ja, dagen det inte brukar gå så bra. inte gårdagen heller. satte mig i bilen med pappa och åkte till Uppsala, för att ta en muskelbiopsi.

kommer dit och får veta att jag även ska träffa en arbetsterapeut, en sjukgymnast, göra en EEG (där jag får stötar) och en EMG (där de sticker en 7 cm lång nål in i mig).

de första två grejerna var väl inte så jobbiga, att dela kort, flytta pengar och trycka armar och ben mot en sak för att mäta hur stark jag är.

men att få stötar och bli stucken, och att få muskler utslitna, nej det var jag inte så bekväm med. läkarna hade fått reda på det innan, så jag skulle få morfin innan de här grejerna, speciellt under EMGn och biopsin.

grejen var att det tog 45 minuter innan de satte igång med EMGn, och då hade morfinet gått ur min kropp, och jag fick inte ta mer, för de hade gett mig den högsta dosen, desutom sa de att det skulle dröja 1-2 timmar innan morfinet gick ur kroppen.

Så det blev ingen biopsi, eftersom jag inte kunde få mer morfin, och jag inte tänkte gå igenom den grejen igen utan det.


så...pappa och jag åkte hem, och vi ska tillbaka om några veckor igen, för att göra biopsin - men den här gången ska jag bli nedsövd, som tur är.

sjukt jobbig dag och den satte spår i form av träningsvärk, och blåmärke och sår från blodproven och plåstret jag fick.


RSS 2.0